Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Teknolojik hızlı üretim ve ustalıkları ortadan kaldıran yenilikçi sistemiyle dubleks prefabrik evlerle villa konforunu yaşamak çok keyifli.

Binanın çatı sisteminde gerçekleştirilen özel mineral yün kaplama uygulamalarıyla yalıtım daha da artırılmaktadır. Yalıtım değerleriyle prefabrik bina iklimlendirmeleri oldukça ekonomik hale gelmekte soğuk havalarda ısıtmada sıcak havalarda da klima enerji sarfiyatında fark edilir oranda tasarruf sağlanmaktadır.

Prefabrik evlerin fiyatları; metrekare, kullanılan malzeme, opsiyonlu malzeme tercihi gibi birden fazla etkenin sonucunda belirlenmektedir. Tek katlı ve dubleks evlerin fiyatları da bu durum ile aynı fiyatlandırmaya sahiptir.

Prefabrik ev kurulumu için temel kazılmasına ihtiyaç duyulmadan özel kalınlıkta zemin betonu yeterli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik ev firmamız profesyonel ekibince kurulum yapılmaktadır.

Anahtar teslimi prefabrik ev zemin betonu dahil A’dan Z’ye evin oturumunuza hazır dimensions teslimini ifade eder.

Standart yapıların fiyatı ve tasarım detayları belirlidir. Kendi projenizi yaptırmak istediğinizde taleplerinize göre çizimler yapılır. Prefabrik ev modeli netleşince fiyat belli olur ve kabul ettiğinizde sözleşme tamamlanır.

Prefabrik evlerimizi özellikle en çAlright sattığımız bölgelerden olan karadeniz prefabrik ev modelleri bölgesinde prefabrik evlerimiz rahatlıkla kullanılmaktadır özellikle yaylalarda ve köylerde inşaatın zor oluşu prefabrik evlerin tercih edilmesini sağlamaktadır. Peki prefabrik evler bu kadar rakımda kullanılabilir mi ?

Hızlı üretimden oturuma hazır montaja one ay gibi kısa zamanda dubleks prefabrik ev sahibi olabilirsiniz

Yapı tasarımını estetik kılan detay uygulama kolaylıkları, gelişmiş teknoloji kullanımıyla kısa zamanda hızlı üretim sistemi ve yerinde kısa sürede hızlı kurulum avantajlarıyla sayısız yapı ihtiyacına çözüm prefabrik ev fiyatları getiren prefabrik yapı sistemi fashionable prefabrik ev mimarinin yenilikçi yapı tarzı.

Müstakil konutta en çAlright tercih edilen modeller arasına giren prefabrik evin avantajları yapı sistemini bilmeyenlerce merak ediliyor.

Dubleks prefabrik evler tercih edenlere en uygun fiyatlarla lüks konut sahibi olmanın kazançlarını yaşatır.

Kampanyalı Prefabrik ev prefabrik ev fiyatları fiyatları her firmada özellik olarak değişmektedir. Fakat biz firma olarak diğer prefabrik ev firmalardan ayrı kampanyalı evlerimizde two.

Yaman Prefabrik Ev Yapı Teknolojileri, müşterilerine daima yenilikçi tasarımlar ve dayanıklı yapılar inşa etme amacıyla hizmet vermektedir.

Prefabrik ev kurulumu için firmanın vereceği beton prepareına göre thirty cm kalınlığında düzgün zemin betonu hazırlanması yeterli olmaktadır.

Report this wiki page